Details, fictie en laser ontharingIn principe geldt: ‘hoe lichter een huid en hoe donkerder een hoofdhaar, op welke manier eerder u dan ook uitkomst mag verwachten’. Immers is het zo dat lasertherapie louter donker pigment voorbij komt, en zeker haren met ons getinte kleur lekkerder verminderd vervolgens bijvoorbeeld rossige, witte, grijze of donshaartjes.

Ongewenste haargroei is vanwege veel mensen een probleem. Dikwijls horen wij dat alang betreffende allemaal kan zijn uitgeprobeerd om daar van te aankomen maar zonder dit gewenste uitkomst. Bij tijdelijke methoden als scheren ofwel epileren komt de haargroei vaak sterker terug en meer duurzame oplossingen blijken veelal zeker niet zo effectief.

De afspraakje te verzetten zodra u grieperig bent of een koortslip hebt op een dag betreffende de laserbehandeling.

We werken met HBO geschoolde en Capaciteit geregistreerde huidtherapeuten. Hiermee beschikken over we een naam bij de zorgverzekeraar. Ingeval u aanvullend verzekerd raakt komt u in aanmerking voor een vergoeding via de zorgverzekeraar.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op een zuivere golflengte over 805 nm en mag ook via zijn goede vermogen verder dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Blijf op de hoogte betreffende dit laatste nieuws en de koopjes. Schrijf jouw nu gratis in wegens de nieuwsbrief.

In dit gratis intake gesprek adviseer ik u dan ook over die verzorging en stel ik, samen betreffende u, een behandelplan op. Prijzen kan u vinden in de prijslijst.

Op ons donkere huid werkt ons laserbehandeling ook niet zo goed doordat een deel met een energie geregistreerd is door het pigment in een huid. Dus is ook aangeraden teneinde tenminste twee weken wegens de laserbehandeling niet te zonnen.

Wilt u meer weten over metiplontharen.nl neem dan totaal vrijblijvend contact met het op via meer info@metiplontharen.nl

Na dit ontharen met een laser kan u dan ook uw dagelijkse bezigheden hervatten. De huid oogt veelal hetgeen rood en kan wat geïrriteerd aanvoelen.

Voor permanent ontharen maken wij toepassing over laserlicht dat geabsorbeerd is door de haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt een haarwortel en groeit een haar niet verdere terug. Laserontharing kan zijn veilig en beschadigt een huid niet.

Meteen is dit de ideale tijd teneinde te starten met deze sessie van Elos ontharingsbehandelingen. Zo raakt u alsnog voor een zomer van uw ongewenste haargroei af. Ingeval u die maand start, vervolgens ontvangt u dan ook twintig% korting op een gehele kuur. Laserontharing is exclusief uitgevoerd door

Bent u dan ook het scheren en harsen meer info ook zo zat? Gooi vervolgens meteen de scheermesjes en alle verschillende ontharingsmiddelen straat. Vanaf nu kunt u dan ook haarloos door het leven!

Wij werken met HBO geschoolde en Kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten. Hierdoor beschikken over wij een goede titel bij de zorgverzekeraar. Als u aanvullend verzekerd bent komt u dan ook in aanmerking voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *